ЯКЩО ВИ ХОЧЕТЕ СТАТИ НАШИМ ПАРТНЕРОМ, ПРОСИМО ВАС ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

АБО АВТОІЗІРУЙТЕСЬ, ЩОБ ЗАЛИШАТИ КОМЕНТАРІ

РЕЄСТРАЦІЯ
ЗАБУЛИ ПАРОЛЬ?
Захист персональних даних

Захист персональних даних

 

Компанія « Каміон-Оіл » приділяє особливу увагу захисту Ваших персональних даних. Ми цінуємо довіру і беремо зобов'язання захищати надану особисту інформацію.

 

Будь ласка ознайомтеся з нашими Правилами збору і обробки персональних даних, які розроблені відповідно до чинного законодавства України про захист персональних даних.

 

1. Як ми збираємо і використовуємо Ваші персональні дані

 

  • Для того, щоб Ви змогли придбати товар на сайті нашого інтернет-магазину, а ми змогли виконати Ваше замовлення ( доставити товар за адресою, отримати оплату, оформити товаросупровідні документи), нам необхідна певна особиста інформація.

Ми збираємо надану Вами інформацію, коли Ви заповнюєте реєстраційну форму під час оформлення замовлення або без нього на сайті інтернет-магазину (в тому числі ваше ім'я, прізвище, адресу доставки, номер телефону, електронну адресу) або шукаєте товар чи послуги на сайті нашого інтернет-магазину.

Коли Ви заходите на наш веб-сайт, навіть якщо Ви не оформляєте замовлення, ми можемо збирати певну інформацію, наприклад IP адресу, тип використовуваного браузера, інформацію про операційну систему комп'ютера, версію додатка, мовних налаштувань і відвіданих сторінок. Якщо Ви використовуєте мобільний пристрій, ми також можемо отримувати дані, що ідентифікують Ваш мобільний пристрій, його налаштування і характеристики.

  • Ваші дані можуть бути використані і збережені для наступних цілей: ведення бухгалтерського обліку, виставлення рахунків і аудиту, обслуговування, поліпшення і розвитку, адміністративних і юридичних цілей, статистичного і маркетингового аналізу. Ми також можемо скористатися Вашими даними, щоб зв'язатися з Вами (писати Вам по електронній пошті, дзвонити або відправляти СМС (в залежності від наданих контактних даних)).

Ми утримуємо надані Вами дані, в тому числі історію Ваших покупок та дані, які Ви можете бачити в своєму особистому кабінеті .

Всі вищевказані дії спрямовані, перш за все, на поліпшення якості обслуговування всіх користувачів сайту liquimoly.ua.

 

2. Як ми отримуємо Вашу згоду на збір і обробку персональних даних

 

Компанія « Каміон-Оіл » збирає і обробляє отримані від Вас дані на підставі Закону України « Про захист персональних даних » від 01.06.10 №2297 - зі змінами та доповненнями, і Вашого добровільної згоди.

Надаючи нам свою особисту інформацію, Ви підтверджуєте і даєте свою добровільну згоду на те, що компанія « Каміон-Оіл » обробить Вашу особисту інформацію відповідно до чинного законодавства України та цими Правилами.

 

3. Як ми передаємо інформацію третім особам

 

За певних умов ми можемо передавати Ваші персональні дані третім особам (див. Вище « Як ми збираємо і використовуємо ваші персональні дані »).

Розголошення Ваших даних іншим сторонам може бути необхідним для забезпечення надання необхідних Вами товарів, послуг і інформації.

Цим Ви даєте явну добровільну згоду на розголошення, без додаткового повідомлення про таку розголошення, Ваших даних компанією «Каміон-Оіл» наступним обробникам даних, яких залучає: компаніям, які забезпечують доставку замовленого товару, банкам, які забезпечують проведення розрахунків за поставлений товар, надану послугу. ТОВ «Каміон-Оіл» не несе відповідальності за будь-які збитки, завдані внаслідок використання Ваших даних вищезгаданими третіми сторонами, в межах, дозволених чинним законодавством України.
Ми також можемо передати Вашу інформацію урядовим або правоохоронним органам за їх запитом і лише в тій мірі, наскільки це вимагається законодавством.
Ми також можемо передавати Ваші дані компаніям, що входять до групи компаній «Каміон-Оіл», у межах, дозволених чинним законодавством України, з метою проведення аналізу товарів та послуг, які можуть бути Вам цікаві.
Підписуючись на нашу розсилку новин, Ви даєте явну згоду – володіючи відповідною інформацією про обробку даних – на отримання повідомлень прямого маркетингу, включаючи прямий маркетинг або спеціальні пропозиції від компанії «Каміон-Оіл» або наших партнерів, пов'язаних із нами договорами. Ця згода є добровільною. У будь-який момент Ви можете безкоштовно анулювати передплату без пояснення причин.
 
 
4. Як ми використовуємо cookie-файли
 
 
Під час використання сайту нашого інтернет-магазину Ваш браузер зберігає на Вашому пристрої файли cookie. Ми зберігаємо дані, надіслані Вашим браузером та пристроєм на наш веб-сайт у процесі оформлення замовлення на доставку товару. Ми використовуємо ці дані лише у сукупній формі для статистичних цілей та для того, щоб розширювати наш асортимент товарів та послуг.
 
Ви можете видалити всі файли cookie зі свого браузера в будь-який момент. Для цього вам необхідно зайти в налаштування вашого браузера.
 
 
5. Безпека
 
Компанія «Каміон-Оіл» приділяє особливу увагу безпечній передачі Ваших особистих даних. Для цього ми приймаємо розумні технічні заходи та заходи безпеки для захисту Вашої особистої інформації від несанкціонованого доступу, використання, підробки або видалення.
 
 
6. Інформація щодо банківських карток
 
Компанія «Каміон-Оіл» не збирає та не використовує Ваші персональні дані для здійснення платежу через інтернет із використанням банківських карток. Усі платежі за товари Ви робите на сервері банку, перехід на який відбувається автоматично при виборі Вами відповідного способу оплати за товар.
 
Відповідно до вимог міжнародного стандарту безпеки інтернет-платежів 3-D Secure, прийнятого Міжнародними платіжними системами Visa Int., MasterCard Int., компанія «Каміон-Оіл» не вимагає введення реквізитів платіжних карток (номер Карти, Термін дії, CVV2 код) від покупців на сайті нашого інтернет-магазину shop.liquimoly.ua. Введення реквізитів платіжних карток здійснюється СТРОГО на захищеному сервері Банку і виключно особисто покупцем (Вами).
 
 
7. Інше
 
Ви завжди можете скористатися правом ознайомитися з Вашими персональними даними, що зберігаються нами. Огляд персональної інформації можна отримати, надіславши відповідний запит на електронну адресу info@liquimoly.ua, із зазначенням у темі листа: ""Запит персональних даних"".
З питань захисту персональних даних Ви маєте право звернутись до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, вул. Інститутська 21/8, 01008, Київ, Україна; телефони: 044-253-11-35, 044-253-53-94, 044-253-81-94, електронна пошта: hotline@ombudsman.gov.ua, або до суду відповідної інстанції (джерело – сайт Верховної Ради України www.ombudsman.gov.ua/ru/).
Докладніше про норми щодо збору та обробки персональних даних Ви можете ознайомитись у Законі України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 №2297-6, перейшовши за посиланням на сайт ВРУ www.rada.gov.ua.
 
Ваша реєстрація на сайті liquimoly.ua означає Вашу згоду на те, що ми опрацюємо Ваші дані, надані в такій реєстрації, щоб Вам не довелося надавати їх знову при наступній покупці.
Під час Вашої реєстрації на сайті нашого інтернет-магазину Ви можете індивідуально вибрати собі логін та пароль для входу до Вашого особистого кабінету. Таке присвоєння логіну та паролю може бути зроблено в тому числі з використанням соціальних мереж.
Реєструючись на сайті нашого інтернет-магазину, Ви визнаєте законною оплату товарів та послуг з використанням (підтвердженням) привласнених Вам логіну та паролю.
Реєструючись на сайті нашого інтернет-магазину, Ви визнаєте, що товари та послуги, оплачені з використанням (підтвердженням), присвоєних Вам логіну та паролю є оплаченими Вами.

 

8. Видалення особистої інформації

 

Якщо Ви бажаєте повністю видалити всю Вашу особисту інформацію (замовлення, контактні дані тощо) напишіть нам запит на пошту admin@liquimoly.ua із зазначенням Вашого телефону, імені та прізвища. У темі листа вкажіть ""Видалення персональних даних"". Лист повинен бути написаний з поштової скриньки, на яку зареєстровано Ваш обліковий запис. Після цього всі Ваші особисті дані будуть видалені.