Масло для машин на газу
Модератори: Teacher, Ols, VladSolo, admin
Re: Масло для машин на газу
Спасибо за ответ! Скажите, по сети ходят слухи о том, что в Molygen перестали добавлять вольфрам! Это так? В качестве доказательства предъявляют переписку с представителем Liqui Moly
Доброго времени суток! Действительно, для соответствия новым спецификациям были внесены некоторые изменения в рецептуру, что как заверил производитель, позволило сделать более совершенное сочетание с малозольными маслами.
Вітаю! Хочу рекомендації щодо вибору масла для двигуна G4GC Hyundai, пробіг приблизно 410 тисяч, встановлено ГБО, витрати масла між замінами приблизно 1 літр на 10 тисяч. Дякую!
Доброго дня! Заливали оливу 5w-40?
Так, це було Total Quarts 9000 5w40
Так, це було Total Quarts 9000 5W40VladSolo писав: ↑04 травня 2023, 12:00Доброго
Чудовий варіант з урахуванням ГБО буде Top Tec 4100 SAE 5W-40 https://liquimoly.ua/shop/ua/Sintetiche ... earch=4100
Дякую! Насправді я розглядав ці два варіанти: Liqui Moly Top Tec 4300 5W-30, Liqui Moly Special Tec DX1 5W-30, але так і не наважився обрати, то у й запитав.
А ще хотів спитати про Molygen New Generation 5W-40 — чи не краще воно для мого вже не молодого
двигуна?

Molygen New Generation 5W-40 теж чудовий варіант. Підійде не залежно від пробігу. Забезпечує додатковий захист двигуна. Чудово підійде під місткі і важкі умови експлуатації.
Дякую за відповіді! Буду купувати Moligen.